Fritids v.45

Hallå på er! 🍂

Veckorna passerar förbi och ännu en vecka är avklarad. Nu är både temaperioden över som har uppehåll i tre veckors tid, även utedagen pausas och sätts igång igen när vädret börjar ljusna upp. Verksamheten följer ordinarie aktivitetsschema under dessa temafria veckor. ☺️

Samtliga har haft utvärdering med barnen om föregående temat ”jorden runt” och feedbacken från barnen var väldigt positivt.

Mavinda hade musikquiz och frågesport med barnen i paradiset. Det var diskussioner, skratt och massa tjoande. Detta ville de så gärna göra igen!

rörelse med Jörgen i torsdags fick förskolebarnen frågan vad de hade lärt sig under temat som gick. Många skruvade på sig tills svaren började trilla ut, då räckte ett barn upp handen och sa ”jag har lärt mig lagspel”. Många av lekarna Jörgen har kört med barnen är samarbetslekar som ger en positiv påverkan på barnen. Så roligt!

skapande med Ingrid fick barnen avsluta och göra färdigt deras länders kartor och maträtter från föregående tema. De fick sätta upp kartorna på en vikvägg som ska ställas ut som utställning på fritids och maträtterna kommer ställas på ett bord.

Nu laddar vi batterierna inför den kommande veckan i höstrusket! Med detta önskar vi på fritids er alla en underbar helg! ⭐️

/Rayhana

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s